ROBOTECH & INNOVATION INTELLIGENCE COMMUNITY SURINAME
                                       -- RIICS --

De RIICS is een werkarm van YHS en een platform voor Surinaamse jongeren met interesse voor STEM (Science, Technologie, Engineering, Mathematics), Innovatie, Artificial Intelligence, Robotics, Coding, Drone Tech, Information Communications Technology, Virtual Reality, Cybersecurity en alles dat gelinkt kan worden aan de 'Skills of  the Future'.

 

Als lid van de community ondergaat men een 8 weken Introductory Fase waarna men als lid van de community in kleinere teams zich verder bezighoudt met hun specifieke topic van interesse.

 

De community is er om like-minded peers met elkaar te verbinden, door project-based assignments en community activities worden essentiele vaardigheden ontwikkeld onder begeleiding van mentors om m.n. jong leiderschap te stimuleren, persoonlijke groei te bewerkstelligen en jongeren een voordeel te geven bij de start van hun professionele carriere.

Alle activiteiten van YHS dragen bij tot de SDGs (Sustainable Development Goals), richten zich op het 'helpen van jongeren', waarbij het 'terug geven aan de gemeenschap' aangespoord wordt. 

De RIICS is gelanceerd op 5 augustus 2020 met een groep van 9 studenten en 4 mentors (3 uit Suriname en 1 uit Mexico).

 

Volg de Fb page voor updates:

Innovators in construction !!

CODING

ROBOTICS Global Challenge 

FIRST Global

SKILLS of the FUTURE

MECHANICAL ENGINEERING

INNOVATION 

CYBERSECURITY

Coming Soon

DRONE

TECHNOLOGY

Coming Soon